Hoe maak je een lekker gistbrood? We doorlopen alle fasen van het productieproces en leren welke factoren van invloed zijn op de smaak van je brood.
Deze workshop is bedoeld voor bakkers die nog nooit brood hebben gemaakt, die met specifieke vragen zitten over gistbrood nadat ze zelf ervaring opdeden of die gewoon eens kei-lekker brood willen kunnen maken in een houtoven!
Er is in deze workshop minder tijd voor theorie dan in de desemworkshop, maar des te meer voor praktijk. We maken immers plaats voor het bakken van grotere volumes brood om thuis in te vriezen. Onze oven doet in deze workshop dus dienst als 'four banal'. Je kan deze workshop beschouwen als een boltraining, waarbij je veel tips krijgt over het correct opbollen van je degen.
Wat krijg je mee?
jouw zelfgebakken broden
Een handige handout met recept
en vooral:
Wat breng je zelf mee?
Waar zorg ik voor:
De workshop duurt : 3u van 14u-17u
Afhankelijk van aantal deelnemers en aantal broden die te bakken zijn, wordt vroeger gestart om alle broden te kunnen maken.
Kostprijs:
Data (locatie): op aanvraag - kan doorgaan bij minimaal 5 personen