Onze winkel

DONDERDAG BAKDAG


Voorlopig bakken we 1 keer per week op donderdag.


We zijn op zoek naar een eigen bakhuis in de omgeving van Terlanen. In tussentijd gebruiken we het bakhuis van Graines de Vie in Nethen.


Wij voeren bewust een beperkt gamma en werken op bestelling om ons te kunnen concentreren op kwaliteit in plaats van kwantiteit.


We bakken in blik, zodat je vierkante boterhammen kan snijden die goed in de brooddoos passen. Onze kleine broden wegen 400g, de grote 800g.  We leveren ongesneden en onverpakt.


GEEN WINKEL, WEL AFHAALPUNTEN


Wij hebben nog geen winkel, en brengen ons brood daarom naar verschillende afhaalpunten in de omgeving van Terlanen.  Onder aan deze pagina vind je een handige overzichtstabel.


Het meest eenvoudige is een abonnement te nemen - hiermee bestel en betaal je vooraf voor een bepaalde periode. Wil je liever meer flexibiliteit, dan bestel je wekelijks en betaal  je met een broodkaart. Op enkele afhaalpunten kan je brood halen zonder bestellen, de zogenaamde losse verkoop.BROODABONNEMENT 

Een broodabonnement is een formule waarbij je kiest voor een wekelijkse broodlevering, in een afhaalpunt naar keuze. De lopende abonnementsperiode is tem 30 december. Instromen is op elk moment mogelijk met een mailtje naar info@bakhuis-boco.be


Je kiest eenmalig welk type broodje(s) je geleverd wil krijgen: minstens 1 en zoveel als je wil. Kan of wil je niet kiezen (want al onze broodjes zijn eigenlijk best wel lekker) kies dan voor een wisselbroodje; elke week wat anders.


Na bestelling van je abonnement ontvang je de bankgegevens van het bakhuis en wordt je gevraagd vóór de eerste levering het totale bedrag over te schrijven. Wanneer je abonnement afloopt, krijg je van ons de vraag of je wenst te verlengen.


Als je op vakantie gaat, laat je je brood bij voorkeur ophalen door iemand anders. Zo help je bekendheid te geven aan de bakkerij. Je kan ook  je brood op een alternatieve datum uit de abonnementsperiode laten bijleveren. Geef dat uiterlijk een week voor levering aan per email. Je kan ook je abonnement na je zomervakantie laten ingaan.


BROODKAART


Een broodkaart is een flexibele formule, waarbij je wekelijks je type brood en afhaalpunt kiest.


Omdat je op afhaalpunten geen geld kan achterlaten, werken we met een vooruitbetaling van 25, 50 of 100 euro.
Dit krediet wordt door ons 'gedebiteerd' bij elke bestelling.  Je kan je broodkaart aanvragen via het bestelformulier.


Krediet blijft altijd geldig en wordt eind juni, of eerder als je dat vraagt, teruggestort. Is je tegoed voortijdig op, dan krijg je van ons een berichtje.


Je kan een broodkaart cadeau doen aan iemand die je wil laten kennismaken met ons brood !AFHAALPUNTEN


Depots op bestelling:

 • Varrendel 8, Terlanen
 • Café 't Klein Verzet - Bollestraat 1, Terlanen
 • Boekhandel U.O.P.C, Gustave Demeylaan 14-16, Audergem
 • 't Legumenhofke - Nachtegalenstraat 42, Heverlee
 • Keramiekatelier - Andreas Vesaliusstraat 47A/49, Leuven
 • Refugehof 118, Leuven
 • Ferme Framboos - Veeweidestraat 50, Sint-Agatha-Rode


Losse verkoop:

 • Appelfabriek - Wolfshaegen 130, Neerijse
 • Louis Delhaize - Dorpstraat 27, Bierbeek
 • Biotoop - Zwartzustersstraat 16/2, Leuven
 • The Place To Bio - Brusseslsesteenweg 63, Tervuren


Te ver van je huis of werk?

Informeer naar de mogelijkheid om een afhaalpunt te openen.


Onze broden worden onverpakt in vrac geleverd. Je moet dus zelf broodzakken voorzien.


Er ligt een lijst waarop je je naam en bestelling terugvindt. Het is heel belangrijk dat je je houdt aan deze bestelling en dat je je naam doorstreept nadat je je broden hebt opgehaald.