Home

Vanaf dinsdag 21 augustus bakken wij weer!

TRAAG BROOD

 

Smaakvol en gezond met een stevige bite

 

 

 

ONS BROOD

Wij maken brood van Belgisch bio-graan en desem, kneden met de hand en bakken in een houtoven. Kies voor meer aroma's, betere verteerbaarheid en langere conservering.

HOE WERKT HET?

Om verspilling te voorkomen, maken wij brood op bestelling. Wij voeren bewust een beperkt gamma en distribueren ons brood ongesneden in de namiddag naar verschillende afhaalpunten.

WORKSHOPS

Laat je inwijden in de geheimen van desem en ontwikkel je unieke broodsignatuur. Schrijf je in voor een workshop bij ons of bak in groep met je eigen houtoven onder onze begeleiding.

Over de bakker

Ambachtelijke bakkerij Bo&Co ging van start in 2016 op de bio-boerderij 'de Ferme Framboos'. Marjolijn Bloemmen bakt er brood zoals vroeger en leerde de stiel in de Franse Alpen bij bevriende boeren-bakkers. Marjolijn deelt haar passie graag en geeft daarom regelmatig workshops. Zij verzorgt ook lezingen met proeverijen over desembrood en de keten van graankorrel tot broodkruimel.

 

In het kader van de nieuwe GDPR-wetgeving mogen wij onze klanten niet meer automatisch abonneren op onze nieuwsbrief. Vergeet je dus niet aan te melden als je op de hoogte wil blijven van ons assortiment, afhaalpunten en workshop data !

 

BAKHUIS

Veeweidestraat 50, 3040 Sint Agatha Rode

Tel: 0488-664620

Email: info@bakhuis-boco.be

BAKDAGEN

dinsdag en vrijdag

Gesloten in de schoolvakanties