vervolgworkshop

VERVOLGWORKSHOP DESEMBROOD 


Hoe stel je zelf een fermentatieschema op, zodat het maken van desembrood kan worden afgestemd op jouw dagdagelijkse bezigheden. We herhalen de basics uit de basisworkshop en zetten de puntjes op de i.


Je leert tijdens deze workshop desembroden met hoge hydratatie maken: ciabatta en stokbrood. We maken hierbij ook een uitstapje naar de benamingen en kwaliteiten van melen en de invloed van broodverbeteraars.


Deze workshop is bedoeld voor thuisbakkers die de basisworkshop reeds volgden en die regelmatig met desem bakken.


Wat krijg je mee?

  • Een gepersonaliseerd fermentatieschema
  • Een ciabatta en stokbrood

  • Een receptenfiche

  • Desem op basis van tarwe


De workshop duurt 7u (van 10-17u)


Kostprijs €85 + €5 Corona-toeslag


Data

  • zaterdag 17 oktober
  • zaterdag 14 november


Locatie: Ruisbroekmolen, Bierbeek