kleinschalige bakkerij

KLEINSCHALIGE BAKKERIJ STARTEN


Je speelt met het idee om op een kleinschalige manier brood te gaan bakken voor derden. Wat komt daar bij kijken? Hoe pak je dat aan? Marjolijn deelt graag haar ervaring met 3 jaar bakken in hoofdberoep. Mogelijke thema's zijn:


  • vestigingsvoorwaarden
  • je verhaal, je keuzes

  • juridische vorm

  • marges en omzet

  • organisatie productie

  • FAVV, HCCP

  • organisatie administratie, verplichtte registraties

  • organisatie verkoop en logistiek

  • marketing

  • bio-certificering


Als (betaalde) dienst kunnen wij voor jou maatwerk leveren:


  • Een handige productie-excel

  • Een tijd-en kostenbesparende boekhoud-excel


De groepssessie duurt 4u (van 13-17u). Kostprijs €160 pp. Datum: zaterdag 24 oktober

Locatie: Ruisbroekmolen, Bierbeek


Individuele sessies op afspraak. Kostprijs €60 per uur.

Locatie: Overeen te komen, kan online.